اعتبار سایت و نظر در مورد عطر ها

درود بر شما و روزتون خوش؛ 

من مدتیه کنجکاو به تست عطر های عماراتی زیر شده‌ام(به واسطه اینفلوئنسر ها و سایت فرگرانتیکا):

Rasasi Hawas, Rasasi Hawas Ice, French Avenue(FA) Vulcan Feu, French Avenue(FA) Aether, Zimaya Mazaaj Infuse

متأسفانه هیچ کدوم از سایت ها معتبری که میشناختم دکانت این عطر ها رو نداشتند، سایت های جِ.ن.ت.ل پرف.یوم و عطر آ.ر.ی.ا فقط هوس و هوس ایس رو موجود داشتند.

ممنون میشم اگر از این سایتها خرید کردی بنظرتون معتبر هستند؟ جایی میشناسید که بشه اینها رو تست کرد؟ اگر از این عطرها استفاده کردی بنظرتون کدوم ارزش خرید بدون تست(بلایند بای) رو دارند؟

متین متین
1404/03/02

درود

به نظر شخصیم هیچ عطری تو دنیا مناسب بلایند بای نیستش تو عطر سلیقه ای هستش و سلیقه هر فرد متفاوت...

هوس و هوس آیس مشابه های اینوکتوس و اینوکتوس آیس هستن و میشه گفت رایحه همه پسندی دارن ولی خب بازم ریسک خرید باتلشو به نظرم نکنید چون از نظر من رایحه خسته کننده هستش و بعد از مدتی دلو‌ میزنه...

زیمایا مزاج فکر کنم مشابه بای کیلیان آنجلز شیر بود که کیفیت عالی داره ولی خب خیلی شیرینه از نظرم اونم مثل بالایی ها

اف ای پاریس ها یکیش مشابه مارلی گرینلی هستش که کار خوب و خوش بازخوردیه .. اون یکی هم مشابه هامبرت ۷۷۷ هستش که اونم میوه ای جذابه...

فکر میکنم م..ی..ل..ا..د..پ..ر..ف..ی..و..م دکانت چند تاشو داشته باشه باید پیام بدید بهشون... نارسیسو هم فعلا مشابه گرینلی رو داره اما بقیه رو تموم کرده...

اما به نظرم بدون تست عطریو نخر عزیز ..موفق باشید...

در پاسخ به متین :

درود

به نظر شخصیم هیچ عطری تو دنیا مناسب بلایند بای نیستش تو عطر سلیقه ای هستش و سلیقه هر فرد متفاوت...

هوس و هوس آیس مشابه های اینوکتوس و اینوکتوس آیس هستن و میشه گفت رایحه همه پسندی دارن ولی خب بازم ریسک خرید باتلشو به نظرم نکنید چون از نظر من رایحه خسته کننده هستش و بعد از مدتی دلو‌ میزنه...

زیمایا مزاج فکر کنم مشابه بای کیلیان آنجلز شیر بود که کیفیت عالی داره ولی خب خیلی شیرینه از نظرم اونم مثل بالایی ها

اف ای پاریس ها یکیش مشابه مارلی گرینلی هستش که کار خوب و خوش بازخوردیه .. اون یکی هم مشابه هامبرت ۷۷۷ هستش که اونم میوه ای جذابه...

فکر میکنم م..ی..ل..ا..د..پ..ر..ف..ی..و..م دکانت چند تاشو داشته باشه باید پیام بدید بهشون... نارسیسو هم فعلا مشابه گرینلی رو داره اما بقیه رو تموم کرده...

اما به نظرم بدون تست عطریو نخر عزیز ..موفق باشید...

درود بر شما، سپاس فراوان بابت پاسختون، بسیار خوشحال شدم وقتی پاسختون رو خوندم، بسیار دقیق و مفید بود اطلاعاتتون، و واقعا راست میگید، آخرش سلیقه هست و بارها شده که عطری که خیلی ها گفتن خوش‌بو هست به دلم ننشسته باشه.

فقط یک سوال: بنظرتون اگر از نسخه اصلی یک عطر خوشم میاد(مثلا تایگار) و نسخه اماراتی الهام گرفته ازش رو تحقیق کرده باشم و شنیده باشم که نسخه با کیفیت و بسیار مشابهی هست(در این مورد مثلا توراثی بلو از افنان)، طبق تجربه شما ارزش بلایند بای نداره همچنان(در صورتی که نتونم دکانت نسخه الهام گرفته شده رو پیدا کنم)؟

متین متین
1404/03/04
در پاسخ به مهدی طهماسبی :

درود بر شما، سپاس فراوان بابت پاسختون، بسیار خوشحال شدم وقتی پاسختون رو خوندم، بسیار دقیق و مفید بود اطلاعاتتون، و واقعا راست میگید، آخرش سلیقه هست و بارها شده که عطری که خیلی ها گفتن خوش‌بو هست به دلم ننشسته باشه.

فقط یک سوال: بنظرتون اگر از نسخه اصلی یک عطر خوشم میاد(مثلا تایگار) و نسخه اماراتی الهام گرفته ازش رو تحقیق کرده باشم و شنیده باشم که نسخه با کیفیت و بسیار مشابهی هست(در این مورد مثلا توراثی بلو از افنان)، طبق تجربه شما ارزش بلایند بای نداره همچنان(در صورتی که نتونم دکانت نسخه الهام گرفته شده رو پیدا کنم)؟

درود ارادت 

اونجوری ریسکش‌ کمتره اما دقت کنید کارهای اماراتی گاهی برای بعضی ها سردرد آور میشه یا به دل نمیشه اندازه اورجینال... به همین خاطر بهتره حتما اونم تست کنید باز...

تراثی بلو به نظرم شباهتش به تایگار زیاد نیست میشه گفت حدود ۸۰٪ شاید شباهت باشه...

سپتر یرونزیت الحمبرا شباهت بیشتری داره از نظرم اما پرفوزمنس تراثی بلو بهتره...

در کل ولی هیچی اورجینال نمیشه واقعا...هیچی...برای یه عطر باز و رایحه شناس هیچوقت عطر های اماراتی لذت بخش نمیشه فقط کار راه بندازن...در کل هر عطریو تست کنید... 

موفق باشید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟