دوستان سوالی در مورد کیوآرکد و بارکد ادکلن های اماراتی(لطافه) داشتم. آیا ادکلن های اصلی کیوآرکد و بارکد برچسبی دارند یا روی جعبه حک شده است؟
این ادکلنی که برای من ارسال شده به صورت برچسب هست و با اسکن تنها وارد سایت لطافه می شود
درود
برچسبی هستن همشون...
بله درسته مشکلی نداره! اینجور کارا فیک ندارن زیاد اما باز از فروشگاه های معتبر خریداری کنید...
البته متوجه منظورتون نشدم فکر کردم اون برچسب اصالت رو میگید... کیو آر کد اصولا چاپ میشه اما ممکن هم هست تو بعضی کارا برچسب زده شه... شما از کجا تهیه کردی و آیا مشکلی داره عطرتون که این سوالو پرسیدید ؟
البته متوجه منظورتون نشدم فکر کردم اون برچسب اصالت رو میگید... کیو آر کد اصولا چاپ میشه اما ممکن هم هست تو بعضی کارا برچسب زده شه... شما از کجا تهیه کردی و آیا مشکلی داره عطرتون که این سوالو پرسیدید ؟
ممنون آقا متین که همیشه پاسخگو هستین. از برندهای دیگه اماراتی از جمله الحمبرا هم خرید داشتم که بارکد به صورت چاپ شده بود. قبلا هم که ادکلن های اصلی را استفاده می کردم به همین صورت روی باکس چاپ شده بود.
اما دو ادکلن فخر زنانه و مردانه لطافه (هم بارکد و هم کیوآرکد) به صورت برچسب هست(چاپ روی جعبه نیست) و این برای من کمی عجیب بود!
باز اگر دوستان دیگه ای از ادکلن های لطافه خرید داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم...