سلام ارادت دوستان
یه عطر خنک یا معتدل تلخ به معرفی کنین بی زحمت
دوس دارم از اون عطرایی باشه که وارد یه جا میشم همه سرا برمیگرده و همه اسمشو میپرسن
درود دوست گرامی
شما بهترین عطر رو هم بزنید درصد اینکه (همه) سرا به سمت شما برگرده و اسم عطرتون رو بپرسن خیلی پایینه و موضوع اغراق آمیزیه ولی توقع داشتن تعدادی بازخورد مثبت میتونه معقولانه و واقع گرایانه تر باشه
همه سلایق یکسان نیستند که همه افراد یک جمع بخوان به شما واکنش مثبت نشون بدن
خیلی ها از عطرهای تلخ خوششون نمیاد
بعضی ها شیرین دوست ندارند
ولی عطرهایی وجود دارند که عامه پسند هستند و مورد اقبال عمومی قرار میگیرند که بخاطر این ویژگی خیلی از آنها دیگر خاص نیستند و ممکنه مشام اکثریت در جامعه باهاش آشنا باشه و به همین خاطر واکنش خاصی بهش نشون ندن
در کل موضوعی که مطرح فرمودین مورد قطعی نیست
مورد بعدی هماهنگی تیپ و استایل شما با عطرتون هست که درصد بازخورد رو بالا میبره
گاهی یک عطر ارزان ولی با کیفیت چنانچه با استایل و شخصیت شما و همچنین با دمای هوا و مدل جمعی که داخلش هستین(اداری، مهمانی خودمانی یا مجلسی و...)، هماهنگی و هارمونی داشته باشه نتیجه بهتری از عطر چند ده میلیونی خواهد داشت
موفق و سلامت باشید
درود بر شما ، هم تلخ معرفی میکنم هم موارد دیگه اما خوش بازخورد و جذاب
نیشان هاجیوات
تیزیانا ترنزی گامین
ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان
ایو سن لورن وای له پرفیوم
الکتیموس امپریوم
سلام دوست عزیز
علی آقا حرفشون درسته، ولی انگارا شما دنبال عطرهایی با پخش بوی بالا هستید درسته؟
#رساسی هوس فور هیم مردانه Hawas for Him
فنک دیپ اوشن
اینارو تست کنید ببینید چطوره
#آزارو کروم Chrome ....... شش، هفت پاف حداقل
درود دوست گرامی
شما بهترین عطر رو هم بزنید درصد اینکه (همه) سرا به سمت شما برگرده و اسم عطرتون رو بپرسن خیلی پایینه و موضوع اغراق آمیزیه ولی توقع داشتن تعدادی بازخورد مثبت میتونه معقولانه و واقع گرایانه تر باشه
همه سلایق یکسان نیستند که همه افراد یک جمع بخوان به شما واکنش مثبت نشون بدن
خیلی ها از عطرهای تلخ خوششون نمیاد
بعضی ها شیرین دوست ندارند
ولی عطرهایی وجود دارند که عامه پسند هستند و مورد اقبال عمومی قرار میگیرند که بخاطر این ویژگی خیلی از آنها دیگر خاص نیستند و ممکنه مشام اکثریت در جامعه باهاش آشنا باشه و به همین خاطر واکنش خاصی بهش نشون ندن
در کل موضوعی که مطرح فرمودین مورد قطعی نیست
مورد بعدی هماهنگی تیپ و استایل شما با عطرتون هست که درصد بازخورد رو بالا میبره
گاهی یک عطر ارزان ولی با کیفیت چنانچه با استایل و شخصیت شما و همچنین با دمای هوا و مدل جمعی که داخلش هستین(اداری، مهمانی خودمانی یا مجلسی و...)، هماهنگی و هارمونی داشته باشه نتیجه بهتری از عطر چند ده میلیونی خواهد داشت
موفق و سلامت باشید
سلام دوست عزیز
حرف شما کاملا متین
من گفتم همه سرا برگرده منظورم این بود که عطر پربازخوردی باشه
وگرنه هیچ عطری قطعا سلیقه همه نیس
پیروز باشید
سلام
باید تو عطرهای چوبی معمولا دنبال این ویژگی بگردید
بیچ هات من از امواج یه کار خنک ولی به غایت تلخ
بویس امپریال نمیشه گفت کاملا تلخ ولی خنک همراه با تلخی و شیرینی
نیشانه هاجیوات ایکس این نسخه بهتر از نسخه قبل به لحاظ تلخی و دودی بودن
درود بر شما
اگه بخوای همچین عطری داشته باشی باید حداقل سی چهل میلیون هزینه کنی تازه ممکنه همه ی سرا برگردن بهت بگن اح اح این چیه زدی بخودت بوی خون و کفن و کافور مرده میدی🙄 چون اغلب ایرانی ها آنقدر عطر فیک بو کشیدن و استفاده کردن شامشون درست و حسابی تربیت نشده برای تشخیص یک ادکلن اورجینال با مواد طبیعی درجه یک و این بسی جای تأسف داره اون لحظه انگار با میخ و چکش صاف کوبوندن وسط سرت!!!!!