درود دوستان. یه سوال داشتم: بهنظرتون دکانت عطر با عطری که توی شیشهی اصلیه تفاوت خیلی زیادی در عملکرد داره؟
چند جا دیدم این مسئله رو مطرح میکنن. درمقابل چندتا از کارشناسان این حوزه تو فضای مجازی رو دیدم که اونا هم برای بررسی و نقد از همین دکانتها استفاده میکنن.
حالا میخوام دوستانی که سررشته دارن اگه زحمتی نیست یه توضیحی بدن.
درود
بستگی به نوع دکانت گیری داره ، اگه اسپری شه داخل شیشه کمی تفاوت داره چون نوت اول رو دیگه نداری و چون عطر با اکسیژن واکنش دادن فقط رایحه اصلی رو داری اما این تفاوت خیلی زیاد نیست که میگن مثلا رایحه تغییر کنه اینجوری نیست... اگه دکانت اصل باشه واقعا و کلکی تو کار نباشه همونه ، به شخصه با دکانت عطر ها زندگیکردم و بیشتر دکانت استفاده کردم ، حتی هم دکانت خریدم هم باتل کامل تا ببینم واقعا تفاوت هست یا نه که دیدم تفاوتی نیست که بخوای سخت گیری کنی...
فقط باید از جای معتبر بخری که یه چی دیگه بهت نفروشن بعدش اصلی رو تست کنی فکر کنی که متفاوته...!
خوبیه بعضی فروشگاه ها مثل ع..ط..ر.ا..م.ی..ن اینه که با سرنگ دکانت میگیرن و هر عطر سرنگ مخصوص خودشو داره که رایحه ها ترکیب نشن... این مهمه واقعا...
درود
بستگی به نوع دکانت گیری داره ، اگه اسپری شه داخل شیشه کمی تفاوت داره چون نوت اول رو دیگه نداری و چون عطر با اکسیژن واکنش دادن فقط رایحه اصلی رو داری اما این تفاوت خیلی زیاد نیست که میگن مثلا رایحه تغییر کنه اینجوری نیست... اگه دکانت اصل باشه واقعا و کلکی تو کار نباشه همونه ، به شخصه با دکانت عطر ها زندگیکردم و بیشتر دکانت استفاده کردم ، حتی هم دکانت خریدم هم باتل کامل تا ببینم واقعا تفاوت هست یا نه که دیدم تفاوتی نیست که بخوای سخت گیری کنی...
فقط باید از جای معتبر بخری که یه چی دیگه بهت نفروشن بعدش اصلی رو تست کنی فکر کنی که متفاوته...!
خوبیه بعضی فروشگاه ها مثل ع..ط..ر.ا..م.ی..ن اینه که با سرنگ دکانت میگیرن و هر عطر سرنگ مخصوص خودشو داره که رایحه ها ترکیب نشن... این مهمه واقعا...
ممنونم از پاسخ کاملت و بهاشتراکگذاری تجربهت متین جان.
من هم بیشتر دکانتهامو از همون سایتی که گفتی میخرم. والا تو این اوضاع فکر نکنم کسی بتونه فول باتل عطرهای زیادی رو تهیه کنه مگر اینکه فقط به چندتا عطر بسنده کنه. دنیای عطر انقدر پیچیده و جذابه که آدم دوست داره با رایحههای جدید آشنا بشه و بهغیر از تهیه این دکانتها تقریبا راهی دیگه نیست...
من که تجربه خوبی بابت خرید دکانت ندارم حتی از عطر. ا.م.ی.ن🥴🫠بنظرم فقط سمپل برای تست عالیه.
سلام وقت بخیر جناب زندی
ببینید آنچنان تغییری نداره شاید اندازه ده درصد از اون نت های اولیه و به قول معروف پروجکشن کم بشه ولی رایحه تغییری نمیکنه چون ما از باتل اصلی هم کاری رو اسپری میکنیم چند دقیقه اولیه فقط با نت های اول کار داریم بعد دیگه قسمت میانی و پایانی کار هست که بیشتر عمر رایحه رو در بر میگیره
اینو قبلاً گفته بودم تو سایت من چند وقت پیش به داییم چند دکانت هدیه دادم از ادکلن های خودم و هر سری که ایشون رو میدیدم بوی دون سویر به مشامم میرسید دقیقا رایحه اش همونجوری بود که وقتی خودم از باتل استفاده میکنم حس میکنم
درود
شما اگر یک باتل کامل و همینطور یک دکانت رو از یک عطر درکنار هم تست کنید احتمالا متوجه رقیق تر بودن رایحه دکانت خواهی شد که البته خب طبیعیه...
زمانی که با سورنگ که مناسبترین روش دکانت گیری هست دکانت بگیرید..مقداری هرچند کم هوا وارد شیشه دکانت میشود که باعث از بین رفتن الکل عطر میشه...
این روی ماندگاری و بخصوص پخش بوی عطر شما تاثیر منفی میگذاره...از طرفی عمق و کیفیت رایحه تاحدی پایین میاد و حتی در بعضی موارد شما به اورجینال بودن دکانت هم شک میکنید...
پیشنهاد بنده تست عطر در درجه اول روی بلاتر..الیاف لباس و روی پوست...
بلاتر کوچکترین جزئیات رایحه و نت ها رو به تصویر میکشه و البته ماندگاری رایحه عطر روی بلاتر به مراتب بیشتره...
بنده هم اکثر عطرهام رو اینطوری تست میکنم...
موفق باشید...
من که تجربه خوبی بابت خرید دکانت ندارم حتی از عطر. ا.م.ی.ن🥴🫠بنظرم فقط سمپل برای تست عالیه.
ممنونم از شما.
صددرصد سمپل بهتره منتها من تو سایتهای فروش زیاد ندیدم متاسفانه.
سلام وقت بخیر جناب زندی
ببینید آنچنان تغییری نداره شاید اندازه ده درصد از اون نت های اولیه و به قول معروف پروجکشن کم بشه ولی رایحه تغییری نمیکنه چون ما از باتل اصلی هم کاری رو اسپری میکنیم چند دقیقه اولیه فقط با نت های اول کار داریم بعد دیگه قسمت میانی و پایانی کار هست که بیشتر عمر رایحه رو در بر میگیره
اینو قبلاً گفته بودم تو سایت من چند وقت پیش به داییم چند دکانت هدیه دادم از ادکلن های خودم و هر سری که ایشون رو میدیدم بوی دون سویر به مشامم میرسید دقیقا رایحه اش همونجوری بود که وقتی خودم از باتل استفاده میکنم حس میکنم
ممنون از تجربهی مفیدی که درمیون گذاشتی 🙏
ببین مشکلی نیست اون چندتا عطری رو که آدم بیشتر استفاده میکنه میتونه شیشهی کاملشونو بخره، اما خودت میدونی دیگه این دنیای عطر اعتیاد داره. خودم که بهشخصه دوست دارم روایح جدید رو تست کنم ولواینکه اصلا قرار نباشه از اون عطر بهطور گسترده استفاده کنم. برای این کار هم بهنظرم بهصرفهتر از تهیهی دکانت چیزی نیست...
درود
شما اگر یک باتل کامل و همینطور یک دکانت رو از یک عطر درکنار هم تست کنید احتمالا متوجه رقیق تر بودن رایحه دکانت خواهی شد که البته خب طبیعیه...
زمانی که با سورنگ که مناسبترین روش دکانت گیری هست دکانت بگیرید..مقداری هرچند کم هوا وارد شیشه دکانت میشود که باعث از بین رفتن الکل عطر میشه...
این روی ماندگاری و بخصوص پخش بوی عطر شما تاثیر منفی میگذاره...از طرفی عمق و کیفیت رایحه تاحدی پایین میاد و حتی در بعضی موارد شما به اورجینال بودن دکانت هم شک میکنید...
پیشنهاد بنده تست عطر در درجه اول روی بلاتر..الیاف لباس و روی پوست...
بلاتر کوچکترین جزئیات رایحه و نت ها رو به تصویر میکشه و البته ماندگاری رایحه عطر روی بلاتر به مراتب بیشتره...
بنده هم اکثر عطرهام رو اینطوری تست میکنم...
موفق باشید...
درود. ممنون از پاسختون و تجربهای که دراختیارمون گذاشتید 🙏 بله اگر دسترسی داشته باشیم و مستقیما از شیشهی اصلی تست کنیم بهتره. منتها بعضی مواقع امکانش برام مهیا نیست، بهخاطر همین عطرهایی رو که میخوام تست کنم معمولا دکانتشونو تهیه میکنم.
سلام جناب زند
والا دوستان توضیحات کامل عو دادن و فقط خواستم بگم چه خوب شد که این سوالتون عو دیدم چون میخوام دکانت 5 یا 10 میل ایسه میاکه له سل د ایسی که اتفاقا مورد علاقه شمام هست عو تهیه و تست کنم تا از رایحه کار مطمئن شم و تهیه بکنمش. تو سایتهای دکانتم همین عطر ا.م.ی.ن عو دیدم که دوستان بهش اشاره کردن ولی کمی دو به شک بودم ولی انگار این سایت کارش بد نیس خوبه. راستی شما باتل کامل له سل عو دارید یا سمپل تست کردید؟
سلام جناب زند
والا دوستان توضیحات کامل عو دادن و فقط خواستم بگم چه خوب شد که این سوالتون عو دیدم چون میخوام دکانت 5 یا 10 میل ایسه میاکه له سل د ایسی که اتفاقا مورد علاقه شمام هست عو تهیه و تست کنم تا از رایحه کار مطمئن شم و تهیه بکنمش. تو سایتهای دکانتم همین عطر ا.م.ی.ن عو دیدم که دوستان بهش اشاره کردن ولی کمی دو به شک بودم ولی انگار این سایت کارش بد نیس خوبه. راستی شما باتل کامل له سل عو دارید یا سمپل تست کردید؟
درود رهام جان
راستش من بهغیراز چندتا عطری که زیاد استفاده میکنم دکانت تهیه میکنم. هم برای تست و هم اینکه بعضی عطرها هستن که فقط در بعضی موقعیتها و مراسمها میپوشمشون. هدفم از این سوال این بود که با نظرات دوستانی که تجربهشون بیشتره یا علمیتر با دنیای روایح آشنایی دارن در این زمینه آشنا بشم که خداروشکر انگار خیلی فرق ندارن. بعدشم با این وضعیت اقتصادی دیگه بهشخصه خیلی برام سخته که بخوام فولباتل هر عطری رو بخرم!
درمورد لو سل دایسی من هم دکانتشو تهیه کردم از همون عطر.ا.م.ی.ن. منتها بعدا حتما شیشهی کاملشو قصد دارم تهیه کنم، چون بعد از آکوا بولگاری خاطرهانگیز از معدود عطرهای آکواتیکی بود که حسابی باهاش حال کردم. بابت اعتبار و قیمت هم فروشگاه معتبریه با خیال راحت خرید کن.