هاشم پور هاشم پور
7
1404/02/01

دلار

سلام بر گروه بزرگ عطرافشان 

معذرت میخوام جدیدا که بر اساس 

مذاکرات کشور ایران و آمریکا 

نرخ ارز حالت نزولی پیدا کرده،

قیمت‌های ادکلن ها ممکنه نزولی بشه ؟

یا همچنان صعودی است؟

سلام و وقت بخیر، این سوال رو باید از فروشنده هایی پرسید که با نوسانات دلار، بصورت لحظه ای قیمت رو بالا میبرن و وقتی ازشون میپرسی چرا یهو این همه افزایش قیمت؟! شاکی میشن میگن آقااا مگه نمیدونی دلار چنده؟؟؟ دلار بالا رفته!!!! الان باید پرسید دیگه بهونه‌تون برای افزایش قیمت چیه عزیزان؟!؟!؟ :)) دلار بالا میره، بازار صعودیه، ثابت میمونه، صعودیه، پایین میاد بازم بازار صعودیه و در اکثر موارد هم "ناموجود"!! احتمالا دلار ما با دلار اونا فرق داره D: کاش فقط بازار عطر و ادکلن این شرایط رو داشت...

جدیدا هم مُد شده توی سایت هاشون(که دیگه لااقل قیمت ها باید توی سایت به روز باشن!) مینویسن به دلیل نوسانات ارزی، قبل از خرید حتما قیمت جدید رو ازمون بگیرین!(همون قیمت در دایرکتِ خودمون😂)(مدیونین اگه فکر کنین صرفا برای سود بیشتر این کارو میکنن😬)

کاش تو این شرایط، یه ذره هوای هموطنامون رو بیشتر داشته باشیم؛ جای دوری نمیره...🫂💔

سلام جناب هاشم پور 

این سوال رو  باید مدیریت محترم عطرافشان جواب بدن که چطور از وقتی دلار اومده پایین هزار تومن هم قیمت ادکلن هارو کاهش ندادن در حالی که  موقع بالارفتن دلار سریع پنج شش میلیون روی همه ی کار ها کشیدن 

پاسخ مدیر : سلام ، قیمت ها کاهش داشته عزیز
متین متین
1404/02/02

درود

بازار شامه عزیز ، خیلی از سایت ها میبینم ولی قیمتارو کاهش دادن

برمیگرده به انصاف و شرف آدما...

در پاسخ به متین :

درود

بازار شامه عزیز ، خیلی از سایت ها میبینم ولی قیمتارو کاهش دادن

برمیگرده به انصاف و شرف آدما...

سلام،

البته آقای جعفری اکثر این کاهش قیمت ها هم واقعی نیستن و نوعی سیاست تجارتن! من چند تا محصول رو از سایتای معتبر نشون کرده بودم با اینکه ظاهرا قیمتشون پایینتر اومده ولی واقعی نیست... بالفرض، با دلار ۸۰ تومن، قیمت یه محصولی ۶۰ تومن بوده. زمانی که دلار ۱۰۰ تومن شد، قیمت اون محصول مثلا به ۱۰۰ تومن رسید! با کاهش دلار و رسیدنش به ۸۰ تومن، قیمت محصول هم کاهش پیدا میکنه و میشه ۷۹ تومن!! کاهش قیمتای الانِ ما هم اکثرا از همین جنسن😅(حالا خیلیاشونم با دلار خیلی پایینتر محصولشون رو وارد کردن) بعد توی بوق و کُرنا میکنن که مژده مژده! قیمتامون رو کاهش دادیم حالا بیاین خرید کنین! من این رفتار رو توهین به شعور مشتری میدونم! :)

من با دلار ۹۰-۱۰۰ تومنی از یه جایی باربری لندن رو گرفتم که قیمت تموم شده‌ش، پایین تر از الانه با دلار ۸۰ تومن تو همون سایت!! زیبا نیست؟...

در پاسخ به ‌‌‌🌻🍃 :

سلام،

البته آقای جعفری اکثر این کاهش قیمت ها هم واقعی نیستن و نوعی سیاست تجارتن! من چند تا محصول رو از سایتای معتبر نشون کرده بودم با اینکه ظاهرا قیمتشون پایینتر اومده ولی واقعی نیست... بالفرض، با دلار ۸۰ تومن، قیمت یه محصولی ۶۰ تومن بوده. زمانی که دلار ۱۰۰ تومن شد، قیمت اون محصول مثلا به ۱۰۰ تومن رسید! با کاهش دلار و رسیدنش به ۸۰ تومن، قیمت محصول هم کاهش پیدا میکنه و میشه ۷۹ تومن!! کاهش قیمتای الانِ ما هم اکثرا از همین جنسن😅(حالا خیلیاشونم با دلار خیلی پایینتر محصولشون رو وارد کردن) بعد توی بوق و کُرنا میکنن که مژده مژده! قیمتامون رو کاهش دادیم حالا بیاین خرید کنین! من این رفتار رو توهین به شعور مشتری میدونم! :)

من با دلار ۹۰-۱۰۰ تومنی از یه جایی باربری لندن رو گرفتم که قیمت تموم شده‌ش، پایین تر از الانه با دلار ۸۰ تومن تو همون سایت!! زیبا نیست؟...

دقیقا

متاسفانه خیلی سایتا چون معروف شدن سواستفاده میکنند و فقط میخوان بیشتر سود کنن اما بین مشتری به زودی به گرون فروش معروف میشن و کسی ازشون نمیخره

متین متین
1404/02/03
در پاسخ به ‌‌‌🌻🍃 :

سلام،

بله کاملا درسته

من که به شخصه خرید نمیکنم ، مثلا اگه برم از اون با انصافی که اماراتی میفروشه بخرم خیلی شرف داره تا بخوان ا‌ورجینالو بکنن تو پاچم با قیمتای فضایی :)

Telecaster Telecaster
1404/02/04

درود برشما جناب هاشم پور...

بستگی به شرایط آینده هم داره اما فعلا توی زمان حال قیمت ها..(چه عطر و هر کالای دیگه که تحریم روی قیمتش اثر گذار بوده..)..کمی از نظر قیمتی کاهش داشته که نسبت به اوایل فروردین ماه امیدوار کننده تر هستش...

اما بازهم گرانی بیدار میکنه...

موفق و پاینده باشید...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟