عرض ادب و احترام خدمت دوستان گلم
چند وقت پیش یکی از دوستان ازم پرسید که اگر میتونستی یه عطر با ۵ نت مورد علاقت بسازی چه ترکیباتی رو انتخاب میکردی؟
این سوالی بود که به شدت ذهنمو درگیر کرد و خیلی فکر کردم تا تونستم ۵ نت برترم رو انتخاب کنم
ادویه( به خصوص هل)،چوب صندل،نت مشروبی(رام،شراب،کنیاک و ...)،وانیل و پچولی
البته چری،چرم و تنباکو رو هم روی نیمکت میزارم😁
دوست دارم بدونم نظر شما دوستان چیه و چه ترکیبی رو انتخاب میکنید؟
جناب مهربد عزیز درود .چه سوال جالبی .من عاشق رایحه ی خاک تمیز نم بارون خورده با یاس رازقی و مریم و سبدهای حصیری خیس شده با پیچ امین الدوله و شکوفه گیلاس و بهار نارنج هستم .نمیدونم ترکیبش چه رایحه ای میشه .چون من عاشق عطرهای گلی هستم .کمی هم دودی باشه چه بهتر .فقط هم عطرهای مناسب فصل پاییز و زمستون حالم رو خوب میکنه.
درود و ارادت
واقعا عالی و جالب بود😍
یه پیشنهاد خیلی بی نظیر دارن براتون.از اونجایی که به رایحه خاک بارون خورده علاقه دارید بهتون پیشنهاد میکنم لوئوه ایبیزا رو تست کنید که قطعا شگفت زده میشید
ترنج .عود .سدر .کهربا.وتیور.
بعدش روایح دودی .صمغ.چوب صندل.زنبق.چوب.هل که بعضی عطر ها اجراش مبکنن از بهتریناست.
ترنج .عود .سدر .کهربا.وتیور.
بعدش روایح دودی .صمغ.چوب صندل.زنبق.چوب.هل که بعضی عطر ها اجراش مبکنن از بهتریناست.
عالیه😍😍
ممنونم از پاسختون
استاد شوشتری عزیز درود و ارادت
واقعا همین پاسخ نشون دهنده علم بالای شماست.
عجیب ترین و جالب ترین پاسخ بود قطعا😍
سلام و ارادت مهربد عزیز
نظر لطفت رو میرسونه پسر خوشتیپ و با اصالت
سلام و ارادت مهربد عزیز
نظر لطفت رو میرسونه پسر خوشتیپ و با اصالت
جناب شوشتری عزیز ارادتمندم
عزیزید ممنونم از لطف و محبت شما❣️
سلام، خواستم در انتخابات مشارکت داشته باشم ؛)
نتهای مورد علاقهی بنده در حال حاضر: مریم، زنبق و ریشه زنبق، پیچ امین الدوله، روایح چوبی، کاکائو
نتهای نامحبوب: پچولی، گل مگنولیا
سلام، خواستم در انتخابات مشارکت داشته باشم ؛)
نتهای مورد علاقهی بنده در حال حاضر: مریم، زنبق و ریشه زنبق، پیچ امین الدوله، روایح چوبی، کاکائو
نتهای نامحبوب: پچولی، گل مگنولیا
درود و ارادت
به به عالیه😍😍
شک نکنید که با گذر زمان به پچولی هم علاقه مند خواهید شد
درود و احترام
گل صدتومانی_انبه_هلو
زنبق زیبا
کارامل
شکلات تلخ
کاکائو
درود و احترام
گل صدتومانی_انبه_هلو
زنبق زیبا
کارامل
شکلات تلخ
کاکائو
با سلام و احترام
به به ترکیب انبه و زنبق و کاکائو عجب چیزی میشه🤩
ببخشید جناب مهربد وانیل یادم رفت،من سالهاست دنبال رایحه مورد علاقه ام بودم الان تا حدودی دستم اومده ولی نه به اون صورت هنوزم اما کلا از تم وانیل و کاکائو و شکلات تلخ و کارامل و اندکی هم نت گلی چاشنی اش بشه مثل گل زنبق یا صد تومانی ویاس و کمی هم مریم فک کنم از شرقی وانیلی یه آکورد خیلی جدید بنام شرقی وانیلی گلی ساخته بشه و دربیاد از آب😀درکل از عطرهای فروتی با نت انبه و هلو و یوزو و انار هم بشدت خوشم میاد جناب مهربد حالا دیگه چه شودش با جنابتان که سازنده اید😕 ایامتون بزرگوارتون معطر و خوشبو...